top of page

The Full Story

About us

rijschool in Antwerpen

Rijschool010 wilt vanuit expertise en klantgerichtheid kandidaten opleiden door een juiste balans te vinden tussen leuk en leerzaam, met als doel het leren rijden als plezierig te ervaren en te werken naar een zeer hoog slagingspercentage. Samen leren, samen rijden en samen succesvol zijn met een eigen rijbewijs.  Onze team bestaat uit jonge maar ervaren instructeurs. Vanuit Rotterdam en Genk zijn wij samengekomen om u een zeer positieve rij ervaring te geven.

Missie

De missie van Rijschool 010 is mensen opleiden tot veilige, bekwame,milieubewuste en verantwoorde weggebruikers. Zo begeleiden we al jaren onze leerlingen op een effectieve en efficiente manier naar hun rijbewijs. We sluiten onze kenniservaring en opleidingsmethoden bij de cursist aan. We zijn er op gericht om de rijlessen en daarna het autorijden zelf, plezierig te maken.

Rijschool in Antwerpen

Visie

Rijschool 010 is een rijschool voor iedereen, waar kandidaten de kans krijgen zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen zodat ze zelfstandig kunnen rijden, ​met als doel de praktijkexamen met een positief resultaat te voltooien. Om dat te bereiken zoeken we aansluiting bij de individuele talenten van een kandidaat. Onze visie is ook de leidraad bij het opstellen van gedragsregels bij Rijschool 010. Kandidaten bepalen zelf hun tempo en planning. Dat past bij ''zelfsturing'' en ''samenwerken''. De visie geeft dus helderheid aan ons zelf, maar ook aan de kandidaten, bij minderjarige de ouders, examencentrum en anderen die met ons en de kandidaat te maken hebben.

IMG_7908.jpg

Flexibele uren

Wij rijden dagelijks van 08:00-18:00. Ook in het weekend op Zaterdag Zondag.

Instructeurs

Gekwalificeerde, respectvolle en uiteraard leuke rijinstructeurs met veel ervaring.

Lesauto's

Onze lesauto's zijn de moderne BMW 1 Series met Efficient Dynamics dus mooi en milieubewust!

24/7 support

Na kantooruren ook beschikbaar voor vragen/wijzigingen.

Hoge slagingspercentage

Wij staan bekend met onze hoge slagingspercentage. Zie onze instagram voor de gelukkige kandidaten die geslaagd zijn!

Klant is koning!

Bij ons is de klant de koning. Niet tevreden is geen optie. Wij doen er alles aan om de leerling zo goed en volledig mogelijk te begeleiden tot het behalen van het rijbewijs.

Rijschool Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
Rijschool in Antwerpen
bottom of page